Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Локо в задънена улица, феновете изнемогват

Локо в задънена улица, феновете изнемогват

28-11-2014 Румен НЕДЕЛЕВ

Местният бизнес си остава най-голямата надежда на черно-белите

Ръководството на Локомотив Пловдив е попаднало в задънена улица по отно??ение намирането на нов финансов благодетел, разбра „Тема Спорт“. Шефовете на черно-белите засега удрят на камък в опитите си да ангажират някой с издръжката на клуба. Надеждите на „Лаута“ бяха, че до края на месеца ще ре??ат проблема, но той продължава да виси със сериозна сила.
Феновете все повече изнемогват с намирането на средства, като се стигна и до забавяне на плащанията към футболистите. Към момента играчите и треньорският щаб имат да получават по едно възнаграждение. Закъснението е две седмици, което е нищожно на фона на тези в други отбори в елита, но на вратата чукат и други текущи плащания.
„Засега няма нищо около намирането на нов собственик. Каквото и да кажем, няма да кореспондира на сто процента с истината. Търсим, но е трудно“, заявиха от управата на смърфовете.
Единствената надежда за Локомотив си остава местният бизнес, като всички на „Лаута“ се надяват, че той ще протегне ръка. По-сериозно развитие по темата се очаква преди коледните празници.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар