Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-02-2018 Локо Пд с нов ??еф на ??колата

Локо Пд с нов ??еф на ??колата

13-02-2018 Тема спорт

??ван Маринов подал оставка, заради хаоса в ДЮШ, смени го треньорът на 19-годи??ните

Димитър Палазов е новия директор на детско-юно??еската ??кола на Локомотив Пловдив, обявиха от клуба на сайта си. Той заменя на поста освободения ??ван Маринов и от вчера вече отговаря за работата в черно-бялата академия.
Самият Маринов твърди, че не е махан, а, че самосиндикално е ре??ил да си тръгне, като е подал своята оставка и тя веднага е била приета. Причината е, че вече два месеца е без заплата, както и постоянното бягство на таланти от академията и нехайството на ръководството по проблемите. Незаинтересованосста по високите етажи на клуба по отно??ение ??колата е преляла ча??ата на търпението на Масларя.
Новият директор Палазаов има опит както в работата с подрастващите черно-бели таланти, така и в треньорската професия като цяло. Специализирал е в детско-юно??еските ??коли на Аякс, Ювентус и Емполи.
За последно той воде??е стар??ата възраст на смърфовете, като се очаква да съвместява двете длъжности и занапред. ??ван Маринов пое ДЮШ на Локомотив Пловдив в средата на януари миналата година. Според запознати, собственикът Христо Кру??арски дори не е направил опит да говори с Маринов и да го разубеди. Единствената му реакция бе да наеме психолог за академията, който да работи с талантите. ??зявление от страна на ръководството вчера няма??е.