Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

31-10-2019 Локомотив Пд все пак взима Джордан Греъм

Локомотив Пд все пак взима Джордан Греъм

31-10-2019 Тема спорт

Крилото може да се присъедини към клуба в началото на следващата година

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов хвърли светлина върху напускането на Джордан Греъм и Силвен Десланд. Правата им се държат от английския елитен Уулвърхемптън. През есента те трябваше да играят като преотстъпени на „Лаута“, но клубът не успя да ги картотекира. Така те се завърнаха при вълците, които държат правата им.
„Джордан и Силвен си тръгнаха обратно за Англия, защото не можахме да ги картотекираме по време на трансферния прозорец по вина на БФС. Техните ТМС (трансферни системи) мениджърите не успяха в срок да регистрират играчите и двамата останаха без права да се състезават за Локомотив. Съжаляваме, че добри футболисти си отидоха и не можахме да ги ползваме. Локомотив е най-потърпевш от ситуацията, водихме дела, но УЕФА не разреши да ги картотекираме заради грешката на футболния съюз“, каза Гонзо пред сайта на Локо и заяви, че все пак крилото Джордън Греъм (24 г.) може да облече фланелката на черно-белите. „Проведохме разговори със спортния директор на Уулвърхемптън и получихме уверението, че Джордан Греъм може да подпише отново с нас след 1 януари 2020 година, но това е вече въпрос на преговори. Пак казвам, Локомотив няма вина за случилото се. Мениджърският екип на ТМС системата във футболния съюз е виновен за създалата се ситуация. Локомотив качва всички необходими документи на играчите в рамките на трансферния прозорец. От БФС, и в частност ТМС мениджърите, изпуснаха срока и не регистрираха Джордан и Силвен. Локомотив направи опит по съдебен начин да ги картотекира, наехме адвокат, но не получихме разрешение. Уулвърхемптън прецени, че играчите трябва да прекратят своите договори с Локомотив и да се завърнат в Англия, за което ние безкрайно много съжаляваме“, посочи Гонзо.