Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Левски на загуба 2 млн. лв. от  Тунде и Нар

Левски на загуба 2 млн. лв. от Тунде и Нар

24-11-2017 Тема спорт

Сините ще опитат да си върнат Живко Миланов

??нвестицията, която Левски направи в началото на 2016 година за младите и обявени за много перспективни Аденижи и Нар, се оказа чисто хвърляне на пари в канала. Вчера клубът разтрогна договорите на африканците. Като се тегли чертата, излиза, че на „Герена“ са на огромна загуба от тях. 22-годи??ният нигериец Тунде Аденижи бе привлечен от Сън??айн Старс, а с една година по-големият ганаец Нар дойде от че??кия Баник Острава. За правата им бяха платени общо около 800 хиляди лева, а наред с това бяха похарчени и суми за тлъсти мениджърски комисиони. Като към тях бъдат включени и заплатите на нападателите, то излиза, че сините са разходвали за двамата близо 2 милиона лева.
В същото време Левски опипва почвата около юно??ата си Живко Миланов, който е собственост на кипърския АПОЕЛ. Клубът от Никозия пък следи ситуацията с искания от сините ??ведски защитник Антон Тинерхолм.