Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

11-02-2025 Левски: Имаме само двеста хиляди лева

Левски: Имаме само двеста хиляди лева

11-02-2025 Тема спорт

В края на месеца финансовите средства приключват, разкриха от клуба

В касата на Левски има около двеста хиляди лева. Павел Колев съобщи, че сумата е крайно недостатъчна за нормалното функциониране на клуба след края на този месец. След 10 дни е падежът за заплатите на футболисти и служители, предстои и регулярна вноска на близо 150 хиляди лева към НАП. А от наличните пари се плащат ежедневно текущи разходи, наем на стадион "Васил Левски" за мача с ЦСКА в събота, ток, вода, парно. Синият шеф заяви, че няма контакт със собствениците, а сметките на спонсора са блокирани. Той призова феновете да се активизират с цел спасяване на клуба и на този етап изобщо не мисли нито за вариант фалит и ново начало от окръжните групи, нито за опция "тире". Дълговете към този момент са около 16 милиона лева.
Вчера сутринта Павел Колев е обяснил ситуацията в клуба пред отбора и по негови думи никой не е изявил желание да напусне, а само Стайн Спиерингс гледал като стреснат.