Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Лазаров разжалва  Кънев и Тодоров

Лазаров разжалва Кънев и Тодоров

28-04-2016 Тема спорт

Превратът не успя. Както се очаква??е и „Тема Спорт” прогнозира, триумвиратът Петър Кънев – ??ван Тодоров – Станислав Николов не успя да бутне Данчо Лазаров от властта на родния волейбол. Вместо това тримата бунтари на практика бяха разжалвани от главнокомандващия. Такива са резултатите от Управителния съвет, който се събра в Казанлък вчера.
Вицепрезидентите Кънев и Тодоров вече ще изпълняват маргинални функции като членове на УС. Това ще бъде така до Общото събрание на федерацията, което ще се състои на 15 юни, отново в града на розите. Тогава двамата ще бъдат предложени за изключване изобщо от структурите на централата. Нещо, което ще бъде прието, предвид и цялото статукво в този спорт в България. Николов от своя страна ще бъде изпълнителен директор в администрацията. На негово място вече бе избран за генерален секретар съфамилникът му Владимир Николов, който е и мениджър на националните отбори...
Властта от Управителния съвет вече е в ръцете на ??зпълнителен комитет, който се оглавява именно от ??нженера. В него освен Лазаров и Станислав Николов влизат още Любо Ганев, Борислав Кьосев, Деко Григоров, Огнян Герджиков, ??лия Динков, Владимир Димитров, Верка Николова и Тодор Дапев, като всички са вписани за вицепрезиденти.
УС утвърди Мирослав Живков за треньор на 22-годи??ните мъже, а Николай ??ванов за 22-годи??ните жени. Младежите до 19 г. пък ще се водят от Христо Райчев.