Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

16-12-2019 Кьосев: И големи клубове са зад мен

Кьосев: И големи клубове са зад мен

16-12-2019 Тема спорт

Все повече клубове застават на страната на Борислав Кьосев, след като бе издигната кандидатурата му за председател на УС на БФВ. Така той се изправя срещу Любо Ганев, като един от двамата вицепрезиденти ще наследи на поста инж. Данчо Лазаров. Опозицията настоява Общото изборно събрание на централата да се проведе на 16 януари 2020-а. „Обадиха ми се много хора от цяла България. Вече съм разговарял с представители на близо 50 клуба. Подкрепят ме и ми пожелават успех. Това ме радва много, защото именно мнението на клубовете е най-важно в момента. Най-интересното в цялата ситуация е, че дори представители на големи клубове, които вече са се подписали за Инициативния комитет и в полза на кандидатурата на Любо Ганев, сега се обаждат на мен и заявяват, че ще ме подкрепят“, коментира за BGvolleyball.com Кьосев.
Според него в момента сме свидетели на компроматна война, което не е достойно. „Ако продължава така аз също ще бъда принуден да извадя документи, които ще бъдат тежки за много хора. Нека за запазим спокойствие и да не се очерняме“, призовава Кьосев.