Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Кубрат може да се върне, но трябва да разчупи стила

Кубрат може да се върне, но трябва да разчупи стила

17-11-2014 Мартин КРЪСТЕВ – първият българин, европейски ??ампион в лека категория при професионалистите

??стината е, че Кубрат не се справи в защита. Гардът му бе прекалено нисък. Аз лично съм разочарован от треньорския щаб, който трябва??е да обърне много по-голямо внимание на този елемент. Падайки два пъти за един рунд, след това вече трудно може да се говори за тактика.
Само с ляв прав Владимир Кличко не може да бъде победен. Няма??е нито ъперкъти, нито кро??ета. Може??е да бъде по-пасивен в началото, да изчака втората половина на мача, за да тръгне след това вече по-ре??ително и да търси победата. В началото Кличко е свеж и трудно може да бъде изненадан. След тези два нокдауна Кубрат бе??е догонващ и като такъв трябва да търси ударите. А това е любима ситуация за Владимир.
??ма и нещо друго. Последните съперници на Кубрат не бяха на нужното ниво, за да може той да се подготви за един такъв мач със световния ??ампион. По този начин Пулев загуби реална представа къде е. ??злезе много самоуверен и забрави за защитата, което срещу Кличко се наказва сериозно. Това обаче е работа на неговите мениджъри. Те трябва да подбират внимателно съперниците му. Да изиграе още два-три мача с хора от ранга на Тони Томпсън. Екипът му не си свър??и добре работата от това естество.
Професионалният бокс е бизнес и е трудно да се каже какво следва за Кубрат. От една страна – дали той иска да продължи със Зауерланд, както и обратното. За мен той трябва да смени треньора. Не може само с ляв и десен прав. Трябва да отиде или в САЩ или в Англия, за да разчупят стила му. Аз вярвам, че пред него има добро бъдеще. Той все още може да стигне до нов мач за световна титла, но наистина трябва да промени начина си на подготовка. Трудно ще му бъде, защото претендентите на клона са много. Поне две години ще трябва да минат, преди отново да си извоюва ??анс за титлата. Въпреки всичко самият факт, че стигна до мач с Владимир Кличко, е изключително голям успех за българския бокс и за него самия.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар