Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Кру??арски не се ??егува  и бавно съсипва Локо Пд

Кру??арски не се ??егува и бавно съсипва Локо Пд

13-01-2018 Желю СТАНКОВ

Запознайте се с Антони Милина. Хърватски гражданин, който е написал във визитката си в една от социалните мрежи, че се занимава с туризъм. Менажира „Вила Милина“, малко хотелче в басейн, над Адриатическо море. Общото му с футбола, че някога наистина го е практикувал професионално, а за последно е споменал, че е участвал в градското производствено първенство в Дубравичка.
Антони Милина е от онези, за които разправят, че не са луди за това, че ядат баницата. А баницата в на??ия случай е Локомотив Пловдив.
Още в последните мачове за годината когато треньорът изгони трима офанзивни играчи и от домакинството с Верея и гостуването на Дунав взе само две точици, се разбра, че на „Лаута“ правят всичко против здравата футболна логика. Това обаче бе само видимата част, само цифровото изражение на започналото вече пропадане. Няма как да е нормален процес това, че вика?? сутринта в 7.30 часа играчите на стадиона, дори ако са играчи мач предната вечер до 23 ч., което предполага, че не са заспали по-рано от 1 ч. след полунощ. Разбира се, че идеята не е да съжаляваме недоспалите си футболисти. Но подобен странен режим може да въведе всеки, който не е от тук и е замалко, но се възползва от факта, че са му дали баницата. Бруно Акрапович изобщо не е луд, той гребе с пълни ??епи от баницата.
Въпросът сега е колко привърженици на Локо Пловдив вярват, че от тази сбирщина може да бъде направен отбор, който да ги върне на трибуните. Когато на полусезона се гонят 10 футболисти, които все пак са били сработени, все пак са играли нещо, а и са имена, като ги заменя?? с такива като хърватския вратар-хотелиер, тоест все такива изоставени, неиграли и забравени, е необходим истински магьосник. Треньорът Бруно Акрапович досега не е показал подобни способности, въпреки че видимо много му се иска да преобрази всичко и в края на сезона да го носят на ръце. За мили очи той дори носе??е ??ал на Локо по време на мачовете, но май се усети, че това не му носи дивиденти и го свали.
А пък собственикът Христо Кру??арски е някъде си по ??ирокия свят и по всичко личи, че Локо Пловдив не му е първа грижа, а и не се вижда как клуба ще започне да му носи някакви приходи, които малко от малко да му помогнат да плаща заплати. А между треньора и ??ефа има официални директори и неофициални съветници, които май си доставят удоволствие като гледат как Кру??арски си съсипва нервите и парите.
В резултат на трайните „издевателства“ спрямо ценностите на клуба на 26.11.2017 година за първи път ЦСКА има??е повече публика от Локо Пловдив на „Лаута“ (0:1). На 10.01.2018 година за първи път на откриващата за годината тренировка няма??е пироефекти и скандирания от фенове. Които бяха едва около 25 човека. Но както е казал Кру??арски, на него фенове не му трябват, той може да си гледа мачове на Локо Пловдив и сам. Е, така като гледаме, той изобщо не се ??егува.