Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

18-05-2019 Крушарски вади 21 милиона за стадион и база

Крушарски вади 21 милиона за стадион и база

18-05-2019 Тема спорт

Локомотив Пловдив трябва да има обновен стадион и клубна база в следващите 6 години. Такава амбициозна цел си постави собственикът на тима Христо Крушарски. Той разкри плановете си специално пред NOVA.

"Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това", каза той.

Обновяването на стадион "Локомотив" ще започна от трибуна "Бесика", а общата инвестиция с базата за юношите ще възлезе на около 21 милиона лева.

"За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом.

Крушарски не си прави илюзии, че със спечелената Купа на страната е станал любимец на феновете. "Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото."