Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Крилата са ключът към успеха на Гонзо

Крилата са ключът към успеха на Гонзо

28-01-2013 Йордан ФОТЕВ

Новият треньор на Черно море Георги ??ванов се зае с нелеката задача да промени игровия облик на тима. Още на първата си пресконференция той в прав текст заяви, че лицето на моряците не му харесва. ?? е напълно прав.
Основният проблем на отбора през есента бе, че трудно създава голови положения, оттам дойде и ниската реаултатност. А всичко това от липсата на креативни идеи в атака. Нападенията на моряците бяха твърде еднообаразни, а в повечето случи се разчита??е само на изритани топки към атакуващите футболист. Много малко бяха моментите на скоростни атаки, които хващаха неподготвени съперника. Причините бяха основно две – ленивите крила, както и фактът, че никой не помага??е достатъчно на капитана Георги ??лиев. ?? когато той бе опазен, Черно море става??е напълно безопасен. Е, Гонзо вече се зае да промени тези неща – Дончо Атанасов бе освободен, а на негово място бе привлечен Симеон Райков. Лявото крило остана недооценен на „Герена“, въпреки че когато има??е ден разпилява??е противниковите отбрани. Той може да влезе на скорост, да преодолее човек, да стреля и да вкара гол. Сега основната цел на ??ванов е да привлече бърз щурмовак и по десния фланг. А за разчупването на стереотипа ще донесе и изпробваната по време на тренировките тактика да се заага само на един дефанзвивен халф в лицето на Еденилсон Бергонси. А Георги Божилов да помага на ??лиев.
Задачата пред Гонзо не е лека. Но ако успее, ще се докаже и в новото си, треньорско поприще.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар