Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Константин Папазов: Най-доброто, което може да се случи на треньора

Константин Папазов: Най-доброто, което може да се случи на треньора

20-03-2014 Тема спорт

Стар??и треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов е човекът, който може да даде най-акуратното мнение относно работата на ??ван Джиджев като президент на спортен клуб. Той сподели пред „Тема Спорт” своето виждане относно новия председател на съвета на директорите на Ботев.
„Това е признание за г-н Джиджев. Не се съмнявам, че той ще успее в това начинание. Благодарение на работата на собственика в момента баскетболният Левски е най-добре подредената спортна къща в България. ??ма много други успе??ни проекти, но са минали през много подмолни игри”, заяви Тити. Относно възможността Джиджев да осъвместява и двата поста Папазов заяви: „Нямам представа. Не знам законово как стоят нещата. Знам обаче, че ??ван Джиджев е най-доброто, което може да се случи на треньора на Ботев, който и да е той. За 62 месеца, в които работим заедно, мога да кажа, че не се е бъркал и на йота в работата ми. Треньорът на Ботев ще е най-щастливият в България. Цветан Василев е избрал най-добрият – Станимир Стоилов, и ако той продължи да работи, след 62 месеца ще може да потвърди думите ми“, завър??и Тити.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар