Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-05-2018 Константин Папазов: Всички сееха омраза, но Господ им го върна

Константин Папазов: Всички сееха омраза, но Господ им го върна

29-05-2018 Тема спорт

Днес с божията помощ, видяхте съперника изпусна два пъти сам под ко??а, защото всички ние се бяхме изправили срещу злобата и омразата. В продължение на 5 месеца, всички сееха омраза и завист към нас, с изключение на три отбора. Днес Господ им го върна. Ако в три мача бяхме по-добри от тях, днес Балкан заслужава??е да спечели. Господ си каза тежката дума. Няма как с толкова омраза против нас, това да не ни помогне. Съжалявам, че вие станахте неволни съучастници. Синята любов няма граници. Не сме правили фалити, а само нещо, което да спаси баскетбола в София. Работих с отбор, в който всички пренебрегнаха егото си. Това е отборът на Лукойл и съм убеден, че това е най-сладката титла за Валентин Златев, както и че е спечелена с най-много български минути. Съжалявам, че в серията баскетболът остана на заден план. Това, което се случи, не трябва да се адмирира. Но не е имало уми??лени действия. ??мам 15 титли зад гърба си, но тези, които ме мразят не могат да ме стигнат и да тичат срещу мен.

Небой??а Видич:

Поздравявам играчите
на съперника, но не и
ръководството му

Не може да си щастлив, когато загуби?? по такъв начин, в такава атмосфера. Много е тежко. Трудно е да се каже нещо умно. Честитя на момчетата на Левски за много добре изиграния мач. Вкараха ни близо 90 точки на такъв терен, това го може само качествен отбор. Ще огранича поздравленията си само до играчите, защото в един клуб не са само те. Спечелиха титлата тук, в баскетболна атмосфера. Но Балкан и Ботевград не получават такова отно??ение, каквото заслужават. След всичко което ни се случи през сезона исках да говоря като победител, за това се надявахме в клуба. Аз съм чист пред съвестта си и Бога. Не омаловажавам играта на съперника, но нямахме равни условия за баскетбол. ??мам договор за още един сезон, но още е рано да говорим.