Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

20-05-2014 Коко Динев: Напускам Локо Пловдив

Коко Динев: Напускам Локо Пловдив

20-05-2014 Тема спорт

Благодетелят на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви в интервю за Дарик радио,че напуска клуба. Той даде кратка равносметка за последната година начело на пловдивчани, както и готов ли е да изпълни желанието на част от феновете – да напусне Пловдив и Локомотив.

”Противоречива година изпращаме, заяви Коко Динев. С много ядове, с много неприятности, но с не ло??о класиране в първенството с оглед на финансовите възможности, които имаме като клуб. Знаете, че при нас няма подкрепа от големи рекламодатели. Не искам да сравнявам никой с никой във финансово естество. На??ите възможности са такива, това е на??ата подкрепа. Не е редно аз да го казвам, но аз сам осигурявам всичко за да може клуба да съществува. От ентусиазма ми и цялото представяне на Локомотив зависи единствено от мен. Пак казвам,че имахме не ло??а година. Убедително влязохме в първата седмица. Победихме всички водещи отбори в страната.Не се представихме ло??о и в турнира за Купата. ??грахме полуфинал. Победихме в реван??а Лудогорец, който се представи много добре и в Европа. Дори мисля,че ги надиграхме в реван??а”

Въпросът, който интересува „черно- бялата” общност е какво ще се случи с отбора на Локомотив , ако ва??ите отно??ения с феновете на не се променят?

„Не искам да изпадам отново в подробности по тази тема за отно??енията ми с феновете, заяви Константин Динев.Аз съм готов по всяко време съм готов да се оттегля и да дам отбора , или продам на някой, който е загрижен за отбора, категоричен е Коко Динев. Готов съм да продам отбора. Готов съм да седна и да се разбера с всеки, който е загрижен и би искал да продължи да издържа Локомотив. Независимо с кой, дали с фенове , или друг, който иска да е добро бъдещето на отбора. През втория период, от който съм в Локомотив не са натрупани нови задължения. Не са дълговете колосални за отбор от А група, нито дълговете ще доведат до започването от долните дивизии.”

Какви опасности има пред Локомотив ?

„??ма опасност Локомотив да остане без футболисти, заяви Динев. ??ма опасност и Локомотив да не започне първенството. ??ма много опасности. ?? аз търся начини, които да позволят отборът да продължи участието си в групата. Обичам този отбор и емоционално съм свързан с него. Дано се намери някакъв човек, който да издължа отбора.”

Ще стане ли по- спокойно на „Лаута”, ако се смени собствеността?
„Ситуацията на „Лаута” никога не е била спокойна, категоричен е Коко Динев. Ако има човек с желание и възможности, то аз бих му помогнал да влезе в клуба. В цялото интервю ви казвам, че съм готов да напусна, стига да се намери добронамерен човек, който да поеме отбора.”

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар