Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-03-2013 Кокала: Теренът в Своге е перфектен

Кокала: Теренът в Своге е перфектен

29-03-2013 Тема спорт

Седмицата преди неделния мач Локомотив Сф – Лудогорец премина под знака на споровете дали срещата да се играе в Своге, заради нежеланието на БНТ да предава оттам. В крайна сметка БФС постанови все пак двубоят да се играе на съоръжението край река ??скър. Първият ни въпрос към стар??и треньора на „червено-черните“ Емил Велев бе??е в тази насока.

Първо, ние никога не сме ??умели къде да се играе мачът. ??ма си лицензиран стадион в Своге и докато не направиха проблем хората от БНТ, никой няма??е да каже нищо. ?? аз не знам защо се създава еуфория около този мач. Това е редовен мач от първенството, на нас ни трябват точки, независимо срещу кого играем.

Не смятате ли, че зад искането на БНТ може би се прокрадва интересът на Лудогорец?

Не, не смятам такова нещо. Те много добре знаеха къде ще се играе мачът, след като нямаме право да играем в „Надежда“. Аз даже не съм прочел някъде изказване по този въпрос на хората от Лудогорец за такова нещо. ??зли??но се създава такава атмосфера.

Тази атмосфера отрази ли се по някакъв начин на ва??ия отбор?

Според мен, по никакъв начин. Аз казвам непрекъснато на футболистите, че трябва да го смятат като мач от първенството. Дали е Лудогорец, дали е Левски, дали е Монтана за нас всеки мач е много важен.

Някои смятат, че немного добрият терен на стадиона в Своге ще ви даде известно предимство срещу Лудогорец?

Кои са тези някои? Те виждали ли са терена в Своге? Задавам ви сега въпрос, вие виждали ли сте терена в Своге?

Аз съм го виждал, но не знам другите дали са го виждали.

Аз ви казвам, че теренът е в перфектно състояние. Аз също съм добър треньор, който разполага с добри футболисти и иска да играят на добри терени. Вие мислите, че ще видите там дупки, разкопан терен, диги или тухли?!

По телевизията вероятно се е видяло, че в наказателните полета не е добре затревено...

Да, може би пред вратарските полета няма много трева, но иначе теренът е в много добро състояние. ??ма лиценз. Хайде да спрем да говорим за тези глупости. За мен във всеки мач дори да играем на асфалт, и за двата отбора е едно и също.

??мате ли проблеми със здравословното състояние на футболистите?

Не, всички са здрави.

Предполагам, няма да вземете отно??ение относно назначението на съдията Станислав Тодоров?

За какво да взимам отно??ение, той е международен съдия. Не вярвам да има втори Ахмед Ахмед.

Очаквате ли да измъкнете точка или точки от този мач?

Връщаме се в началото на интервюто. Ние във всеки мач, който предстои, трябва да се борим да взимаме точки. Нямаме комфортни точки, които да ни държат спокойни до края на първенството. Независимо срещу кого играем, трябва да се стараем да взимаме точки.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар