Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Кобрата към Кличко: Да се допингира колкото си иска

Кобрата към Кличко: Да се допингира колкото си иска

10-07-2014 Хари ЛАТ??ФЯН

Вече ме провериха един път, но аз съм на ябълки, портокали и кру??и

Кличко да се допингира колкото си иска. Аз и така ще се справя с него. Това обяви пред „Тема Спорт” Кубрат Пулев. Кобрата продължава активната си подготовка за мегасблъсъка за българския спорт, който ще се проведе на 6 септември в Хамбург. 33-годи??ният софиянец призна, че не обръща внимание на коментарите на световния ??ампион. В последните дни украинецът на няколко пъти заяви, че има респект към Пулев, но не и страх и ще се справи с него, както и с преди??ните претенденти.
„Усещам едно неуважение от страна на Владимир. Но няма проблем. На ринга ще си проличи кой какво може. Относно допинга – самият факт, че отказва да играе по правилата означава, че крие нещо. Явно го е страх. Той така си е избрал, но това го превръща в един фал??ив ??ампион. Нищо не му пречи да даде една проба, за да покаже, че всичко е наред и че сме с равен старт. От това, което виждам и което той прави е ясно, че го е страх да играе по правилата. Не знам дали взема анаболи или нещо друго. Каквото и да е, ще се справя”, категоричен е Пулев.
Кобрата призна, че вече е дал една проба откакто са обявили официално за мача между двамата. „Допинг ченгетата знаят къде съм. Аз не се крия, за разлика от него и вече ме провериха един път. Но няма проблем, аз съм на ябълки, портокали и кру??и. Спазвам си режим и се готвя по правилата. Моята съвест е чиста, за неговата не съм толкова сигурен”.
Относно разпродадените билети Пулев допълни, че това е добре за бокса, но не толкова за самия него. „Много българи не успяха да си купят, защото мислеха, че могат да изчакат още малко. Знаех, че ще свър??ат. Нормално е. За мен като българин ще??е да е по-добре да има повече сънародници, но при тези цени, го очаквах”.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар