Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

10-09-2013 Караджов и Мартинс изгоряха за по два мача

Караджов и Мартинс изгоряха за по два мача

10-09-2013 Тема спорт

Дисциплинарната комисия към БФС взе ре??ение да накаже за по 2 мача футболистите на Берое ??ван Караджов и Елио Мартинс. Това означава, че двамата ще пропуснат мачовете на „зелено-белите” срещу Локомотив София и Видима Раковски.

На Мартинс му е наложена финансова глоба в размер на 1000 лева, а на ??ван Караджов - 500 лева.

Футболистите на Берое ??ван Караджов и Елио Мартинс бяха изгонени на полувремето на домакинския мач от 7-ия кръг на А група срещу Нефтохимик (2:0). ??грачите получиха директни червени картони от съдията ??вайло Стоянов.

Ре??ение на ДК от10.09.2013 г.

По Т. 2. от дневния ред:

По отложена за разглеждане проява между състезателите по футбол Елио Бруно Мартинс и ??ван Милчов Караджов от ПФК Берое на полувремето от срещата ПФК Берое – ПФК Нефтохимик (7-ми кръг на „А” ФГ), на основание чл.22 ал.1,буква „д”, колона 5 във връзка с чл.16, ал.1, за нанесен удар към съотборник, ДК налага наказания, както следва:

1. Елио Бруно Мартинс – ли??аване от състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 1000 лева.

2. ??ван Милчов Караджов – ли??аване от състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 500 лева.

По отложена за разглеждане проява на Станимир Георгиев (конд. треньор на ПФК Нефтохимик) на полувремето от срещата ПФК Берое – ПФК Нефтохимик (7-ми кръг на „А” ФГ), на основание чл.34 ал.1, т.6, за бурна реакция към длъжностните лица и провокативно поведение, ДК наказва Станимир Георгиев с ли??аване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 500 лева.

По Т. 3. от дневния ред:

По отложено за разглеждане случилото се след срещата ПСФК Черномоерц Бургас – ПФК Литекс (7-ми кръг на „А” ФГ), на основание чл.36 ал.1, т.1, буква „а”, предложение 1 във връзка с чл.16, ал.1,за нанесена обида към длъжностно лице, ДК налага на ПФК Литекс имуществена санкция в размер на 4000 лева.

По Т. 1.1. от дневния ред:

Отложени срещи от

1-ви кръг на “Б” ФГ

С предупреждения – 18 състезатели

С ли??аване от състезателни права

ЛСП лв.

??лия Николаев Николов ПФК Раковски 1 50

По Т. 1.2. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД („Б” ФГ)

Няма

По Т. 4. от дневния ред:

ПО ДОКЛАД (U-17)

За неспазване на наказание „ли??аване от право да изпълнява функции от името на отбора” съгласно изисквания на нормативната уредба на БФС, на основание чл.34, ал.3, ДК наказва Христо Мара??лиев (треньор на ПФК ”ЦСКА” U-17) с глоба в размер на 50 лева и се счита, че в срещата от 5-ти кръг (първенство U-17), не е изтърпяно наложеното наказание, и следва да изтърпи още 1 среща в следващия 6-ти кръг (първенство U-17).

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар