Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Камата прави  бг тим в Мадрид

Камата прави бг тим в Мадрид

24-11-2010 Тема спорт

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще участва в проект за създаването на нов футболен клуб в ??спания, съставен само от емигранти от на??ата страна. Тимът ще стартира участието си от най-ниските дивизии, но най-вероятно ще бъде основан в Мадрид, а не в любимата на Камата Барселона.
Според sportni.bg ??цо вече е дал съгласието си в неформални разговори с на??и сънародници в столицата на иберийската държава. Миналата седмица той е гостувал и на специално организирана среща в Мадрид, на която присъствали българският посланик, представители на местната управа и над 20 българи, оглавяващи различни емигрантски организации.
Целта на сбирката е да се даде подкрепа за изграждането на още на??и училища в ??спания. В момента те са над 30 на брой. На мероприятието Камата дръпнал окуражаваща реч, след която раздал и десетки автографи. Най-заинтригуван обаче той останал от инициативата за създаването на български футболен клуб в ??спания. Предприемачите, които стоели зад проекта, гарантирали спонсорство, но поискали от него да е президент заради огромната му популярност.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар