Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой

Камата отказал 2 млн. за "Златната топка"

10-03-2011 Тема спорт

Христо Стоичков може да е странна птица, но когато стане дума за личното му пространство и неговите лични вещи, е по-точен отвсякога. Поредното доказателство е привързаността му към най-ценното отличие, спечелено от български футболист - "Златната топка".
Шведски колекционер на ценни артикули се свързал с Камата в Барселона и му предложил близо два милиона лева за футболната награда, която най-успелият български спортист за всички времена спечели през 1994 година. ??цо обаче категорично е отказал да се раздели с най-великото си отличие, съобщава Блиц.
Това е трети опит в последните 16 години на колекционер да се сдобие със "Златната топка" на Стоичков. Както преди, така и този път обаче ??цо бил повече от твърд в ре??ението си да не я продава. "За нищо на света няма да се разделя с нея!", отсякъл Камата, с което охладил мераците на ??веда.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар