Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-02-2018 Звездите от Световната купа изчезнаха

Звездите от Световната купа изчезнаха

13-02-2018 Васил ВАС??ЛКОВСК??, Заслужил деятел на биатлона

Второто състезание при мъжете в Пьончан затвърди изненадваща тенденция. Големите звезди от Световната купа този сезон изчезнаха. С изключение на Мартен Фуркад, който показа невероятни бегови възможности в преследването и направи 40 секунди в последната обиколка на следващите го, нито един друг водещ биатлонист не успява да реализира потенциала си. Йоханес Бьо, Яков Фак, Тарей Бьо, Моравец… все едно ги няма на тази олимпиада.
За сметка на това отново отлично впечатление направиха биатлонистите на Германия. ?? четиримата влязоха сред най-добрите 12, като също така стреляха и стабилно със само 9 гре??ки от 80 патрона. Голямата изненада вчера бе от страна на ??веда Самуелсон. До този старт той няма влизане в Топ 20 на Световна купа, но се вижда работата на треньора Волфганг Пихлер. Човекът, който изведе Магдалена Форсберг до най-големите й успехи, отново се върна начело на ??ведския тим и това моментално дава резултат.
Колкото до на??ите биатлонисти, тенденцията с проблемите в стрелбата се задълбочава. Владо ??лиев буквално се закопава с това представяне. Той е на дъното. Краси Анев се справи отлично на легнал, но след това изненада. ??стината е, че той има ??анс за Топ 10 на индивидуалния старт, но за целта не може да допусне повече от един пропуск. Видя се, че при 5 такива няма ??анс за нищо. Представянето ни е катастрофа до момента.