Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой За едни Сватба, за други брадва

За едни Сватба, за други брадва

29-04-2018 Янаки Д??М??ТРОВ

В петък вечерта в Стара Загора се игра мач, а едва ли някой се е съмнявал кой ще е победител в него. В двубой без почти никакво значение, освен за гръмките постижения и рекорди на Голиат, на сцената излезе главният съдия ??вайло Стоянов, който, без да му мигне окото, варварски посече Давид с два червени картона, първият от които изключително скандален, а вторият, меко казано, спорен. За да покаже, че слугинажът у нас винаги ще е на мода. Дори когато е напълно изли??ен. Зелените наколенки явно обаче са много тежки и водят до комични ситуации.
Сватбата свири много добре през първото полувреме, завър??ило 0:0, но през второто се прочу жестоко. С един ар??ин мере??е за картоните на единия отбор и с друг за правилния тим. За фаул на Яцек Горалски срещу Здравко ??лиев той ре??и да покаже втори жълт картон на… потърпев??ия и да го… изгони!? Едва след това Голиат направи нещо. Но това не бе достатъчно за човека със свирката. ?? просто за спорта ре??и да изгони и Георги Андонов – първи червен картон в професионалната кариера на играча, и то за ситуация, която изисква??е жълт. Сватбата обаче пак извади брадвата.
Какъв ти нов ??еф на съдиите, какво ти чудо за три дни? Важното е рекордите да вървят под акомпанимента на правилната свирка. Нали народът го е казал „За едни сватба, за други брадва“. Това се повтаря сезон след сезон, посечените са все едни, посичащите също, но всичко е точно.