Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

18-11-2014 Загубата на Кубрат бе фиксирана още на кантара

Загубата на Кубрат бе фиксирана още на кантара

18-11-2014 Желю СТАНКОВ

Ако се абстрахираме от патриотизЪма, трябва да благодарим на Кличко за това, че се показа като джентълмен и истински професионалист. Украинецът може??е да приключи с всичко още на средата на първия рунд, но остана на полусъединител до момента, в който Кобрата не го удари по-сериозно. ?? след като лъвът бе раздразнен, изяде жертвата си. Тези 4 рунда на Кличко му бяха изли??ни, но ги изигра заради публиката, заради спонсорите, заради телевизията, заради целия комерсиален продукт.
А Кобрата този мач го бе загубил окончателно още на церемонията "кантар". Тогава пъхнаха една папка между двамата и на??ият не издържа на напрежението и удари една лека глава на папката. Това бе ясен знак, че психологическата битка е спечелена от Кличко, чието лице не трепна. Просто класа, опит, ??кола, самочувствие... Всичко останало е "айде да дадеме, айде на??`те и продължаваме напред".
Относно цялата история ми се струва, че не е редно, без да си бил в Лига Европа, дори да играе?? финал в Шампионска лига. Кобрата прескочи няколко етапа на развитие и без опит отиде в леговището на звяра. Мисля, че втори път до такова ниво едва ли ще го допуснат.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар