Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

15-05-2018 Жената до Боян Петров: Шансът е минимален, но има надежда

Жената до Боян Петров: Шансът е минимален, но има надежда

15-05-2018 Тема спорт

Радослава Ненова, жената, която споделя пътя си с Боян Петров, даде емоционална изповед в последните часове на спасителната акция по търсенето на българския алпинист. Той е в неизвестност на хималайския връх Ши??а Пангма от 3 май.

"За мен всичко бе??е битка с планината, тя го иска??е за себе си, а аз - за мен. Знам, че е голям риск там, но никога не сме се сбогували така, сяка?? няма да се видим. В началото може да се е скрил, за да изчака да мине бурята, но ако бе??е така, досега да трябва??е да е слязъл."

"Каквото и да се е случило преди дни, сега вече ??ансът е минимален", заяви Ненова пред "Би Ти Ви", но сподели, че все още таи надежда, докато траят последните часове от спасителната акция.

"Не бях готова за това, че Китай и Непал са в по-особени отно??ения, а и самите държави не знаеха как да реагират при молба от трета страна. Дори когато непалците прекратиха своята мисия вчера, аз се зарадвах, че китайците продължиха своята."

"Това все пак ни подарява още един ден, в който има?? надежда, въпреки всички факти. Трудните моменти започнаха още със съобщението, че го няма и ще продължат още дълго. С детето искаме да отидем до базовия лагер някой ден", сподели още Ненова.