Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

07-05-2018 Емил Данчев: ЦСКА възкръсна като феникс

Емил Данчев: ЦСКА възкръсна като феникс

07-05-2018 Тема спорт

Това бе годината на стабилизирането на клуба, а от следващия сезон отборът ще бъде на това ниво, на което го познаваме от славните времена, заяви мениджърът на Бербатов и дългогоди??ен ръководител на „Армията”


Дългогоди??ният ръководител в ЦСКА и известен мениджър Емил Данчев бе един от 27-те хиляди армейци, до??ли на националния стадион „Васил Левски” на 5 май, за да уважават юбилея на най-успелия спортен клуб на България. Той говори пред Канал 3 по повод празничното събитие, събрало голяма част от най-изявените спортисти на ЦСКА.
„Да кажа и аз: Честито на цялата армейска общност, защото ЦСКА наистина е феномен в българския спорт. За мен това означава много, тъй като поне половината от живота ми премина в ЦСКА. Говоря не само за футбол, а и за онзи ЦСКА, който развива??е 37-38 вида спорт, успехите на футболистите, олимпийските, световните и европейските ??ампиони. Така че наистина това, което се случи на „Васил Левски”, бе голям ден за българския спорт. ЦСКА научи на много неща хиляди спортисти – водещо бе дисциплината. Когато има дисциплина, условия за работа и добри специалисти, тогава идват и успехите.
Не смятам, че липсата на трофей помрачава празника. На практика, ако се замислим по-глобално, ще видим, че ЦСКА възкръсна като птицата феникс. Разбира се, че на всички ни се иска да има титла и купа, но това бе годината на стабилизирането на ЦСКА. Това е факт. Смятам, че от следващата година футболният клуб ще бъде на това ниво, на което го познаваме от славните времена, и ще започне пак да носи радост и трофеи на привържениците.