Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-05-2018 Дъщерята на Боян Петров: Той е там, където винаги е искал да бъде

Дъщерята на Боян Петров: Той е там, където винаги е искал да бъде

13-05-2018 Тема спорт

Дъщерята на Боян Петров – Тея, разтърси България с емоционални думи. Тя използва социалната мрежа „Фейсбук“, за да напи??е свое послание. Тея се обърна и към всички, които помагат и подкрепят баща й.

„През тази изминала седмица останах без думи. ?? все още не знам какво да кажа. Още от малка все чувах странни за мен думи като ??????Аконкагуа?????? или ??????Броуд Пик??????, и не бях особено сигурна това какво значи. По-късно ми стана напълно ясно, че това са планини и върхове. От години това за мен бе??е станало автоматично – той отива??е всяко лято и се връща??е.

Знаейки колко е упорит и колко силна воля има, не бях много обмисляла факта, че изведнъж ще има сериозен проблем там горе. ??скам тук да благодаря безкрайно на всички за подкрепата и вдъхването на надежда, както и на хората, които участваха в издирването на баща ми. Той e там където винаги е искал да бъде – в планината“.