Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Допинг ченгета  погнаха боксьорите

Допинг ченгета погнаха боксьорите

03-01-2012 Хари ЛАТ??ФЯН

Далаклиев и Тервел Пулев дават проби по празниците, Кобрата на УС

За допинг ченгетата явно няма делници и празници. Мнозина спортисти казват, че тези хора не спят, а дебнат и търсят най-неудобния момент, в който да атакуват с ча??ката за проба. ?? това изобщо не е лъжа. Могат да го потвърдят най-добрите ни боксьори в момента Детелин Далаклиев, Тервел Пулев, че дори и интернационалният ??ампион на IBF Кубрат Пулев. Те заедно с боксьорка №1 за 2011-а Деница Елисеева са попаднали на мерника на борците с допинга в последно време.
Оказа се, че коледните и новогоди??ните празници са били най-удобното време Далаклиев, Тервел и Деница да бъдат проверени за забранени стимуланти. Ченгетата са ги атакували в дните, когато тримата са празнували Коледа и Нова година, научи “Тема Спорт”.
Кубрат Пулев пък е давал проба по време на последния... УС. Лично ченге от Германия е до??ъл, за да изследва Кобрата, като изобщо не се е притеснил, че е имало заседание в Министерството на спорта. Той е изчакал най-чинно федерацията да приключи своята работа, след което е подал ча??ката на Пулев. Неговата цел е била да провери състоянието на Кубрат преди защитата на титлата му на 14 януари срещу Тарас Биденко (Укр).

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар