Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

13-06-2014 Динев с обръщение към феновете на Локомотив: Нека бъдем обединени

Динев с обръщение към феновете на Локомотив: Нека бъдем обединени

13-06-2014 Тема спорт

Константин Динев се обърна към привържениците на Локомотив Пловдив със специално съобщение в официалния сайт на клуба.

Ето обръщението без редакция:

Обръщам се към всички, на които радостта, болката и животът е Локомотив Пловдив. Знам, че ви интересува бъдещето на любимия ни клуб. Мен също ме интересува и затова съм готов на конкретна стъпка. Аз непрекъснато търся човек, който да продължи издръжката на Локомотив на ниво А група.

На такъв човек съм готов да дам акциите на клуба, ако съм спокоен, че Локомотив ще е в сигурни ръце. Тогава ще се разделя с акциите, но не и с отно??ението ми към отбора.

Но не мога да дам акциите на хора анонимни, които само ги искат, а не знаят какво е да се издържа отбор на ниво А група. Те не предлагат ре??ения, а само искат и то с недопустим ултимативен тон. Не бих ги дал и на хора, които запла??ват други хора, които просто искат да си изпълняват служебните задължения и да си вър??ат работата.

Как да разбирам заплахите към служителите на клуба, че няма да бъдат допуснати да изпълняват служебните си задължения, а футболистите да тренират?

Нормално ли е в страна, член на Европейския съюз да има такива заплахи? Какви са причините за ултимативния им тон, какви интереси стоят зад тези действия?

Аз ръка срещу локомотивци няма да вдигна, но няма да допусна и унижение към футболистите на клуба и хората, работещи в Локомотив. Готов съм във всеки един момент да направя всичко, което е за благото на клуба. Само искам реални стъпки, а не заплахи и ултиматуми.

Държа да подчертая, че дълговете, изнесени в медийното пространство, ако са верни, то Локомотив като клуб няма??е да има лиценз, с какъвто разполага. Твърдя убедено, че Локомотив Пловдив е един от клубовете в България, които спазват условията на финансовия феърплей.

Накрая искам да призова в името на доброто бъдеще на Локомотив да бъдем обединени и да вървим напред. Аз не търся противопоставяне с никой, който обича Локомотив. Не искам и действия, които да дават повод на хора извън Локомотив за злорадстват.

Вярвам в доброто бъдеще, което чака на??ия Локомотив!

Константин Динев

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар