Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Димитър Вичев: Ботев се обезличава, станахме за смях

Димитър Вичев: Ботев се обезличава, станахме за смях

17-07-2014 Румен НЕДЕЛЕВ

Това, което се случва в клуба е простотия и трагедия едновременно

Това, което става в Ботев Пловдив е простотия и трагедия едновременно, заяви славният вратар на тима от 70-те и 80-те години на миналия век Димитър Вичев. Той ни скри, че е притеснен от ситуацията в клуба, където е минала кариерата му.
„В Ботев не останаха ботевистите. На??ият клуб се управлява от сините качулки -левскарите и маричани. Любимият ни отбор се обезличава непрекъснато и губи своята идентичност. Какви ли не наемници от чужбина бяха докарани и всички видяхме, че не струват парите, дадени за тях. Щом избухна финансовата криза първи се разбягаха. Такива хора мислят единствено за пари и за нищо друго“, категоричен е Вичев. Той не скри потреса си от събитията, разразили се във вторник, когато стана ясно, че Марин Бакалов, Костадин Видолов и Коце Костадинов напускат, заради изпълнителния директор Тервел Златев.
„Потресаващо е подобно отно??ение към Марин Бакалов. Направо е скандално той да не бъде допуснат до стадиона. Това важи и за отно??ението към останалите, които работеха в клуба – Бакалов, Костадинов, Йотков. ??менно Марин Бакалов е човекът възродил Ботев. Той буквално не спе??е, докато намери съми??леници, за да основат сдружението Ботев. Направо не мога да си представя какво би станало с Ботев, ако не бе??е Марин Бакалов“, заяви още Димитър Вичев. ??звестният вратар припомни, че и той не е бил допускан преди време на стадиона.
„През последните месеци станахме буквално за смях пред цяла България. Стадион "Христо Ботев" едва ли ще бъде изграден скоро, не се знае и дали ще има средства за поддръжката на базата в Коматево, както и за развитието на ??колата. Дано бъде намерен положителен изход. Явно трябва и ние ветераните трябва да се съберем и да потърсим изход от ситуацията, за да помогнем на Ботев“, завър??и бив??ият страж на жълто-черните.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар