Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Дилърът на билети за „Тема Спорт”: Не търгуваме с България

Дилърът на билети за „Тема Спорт”: Не търгуваме с България

15-09-2017 Хари ЛАТ??ФЯН

Представител на официалния дилър на билети за сблъсъка между Кубрат Пулев и Антъни Джо??уа – Stubhub.co.uk обяви, че сайтът не работи с България и това е причината да не могат да се закупят талони от него. „Тема Спорт” потърси за контакт човек от поддръжката на портала, за да провери как човек би могъл да се сдобие с и без това изчерпаните до минимум ценни хартийки за боя на 28 октомври.
Според твърденията на отговарящия за връзките с клиенти, IP адресите на на??а територия не са блокирани или ограничени, а просто компанията не търгувала с България. „Няма как да закупите билети за мача, тъй като ние не работим с ва??ата страна. Не приемаме плащания от територията на България. Ако искате да поръчате билет, ще трябва да намерите друг начин. Това означава да поръчате чрез ва??и приятели от чужбина. Кажете им те да закупят билети за вас”, бе отговорът, който получихме от Лондон.
На въпрос защо сайтът не е бил със забранен достъп допреди пускането на билетите във вторник в 14:00 българско време, отговорът бе: „Не можем да ви дадем такава информация, тя не е в на??ата компетенция”. В същото време от „Връзки с клиенти“ не успяха да дадат обяснение и на причината защо не работят с България, а в същото време билети могат да се закупят от Турция например. Оттам споделиха още, че няма как да са били продадени талони от техния сайт на български фенове за боя на Кобрата със световния ??ампион на WBA, IBF и IBO, ако те са били поръчани с IP адреси от територията на България.
Всичко това на практика означава, че желанието на Кубрат Пулев да спомогне за оправяне на проблема с продажбата на билети, изразено и пред „Тема Спорт”, няма как да намери адекватна реакция, тъй като не се очертава от Stubhub.co.uk да променят политиката си. Така ??ансовете да има по-солидна подкрепа за Кобрата в битката на живота му с Антъни Джо??уа след месец и половина се ограничават до минимум.