Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Джони вече работи към първия отбор на ЦСКА

Джони вече работи към първия отбор на ЦСКА

25-01-2018 Тема спорт

Кадрови промени са настъпили в ЦСКА след назначението на Христо Янев и Владимир Манчев за скаути. Големият вратар Георги Велинов вече ще работи само към първия отбор, като досега бе главен съгледвач в ??колата. Функциите на Джони обаче са се изменили, тъй като в клуба са преценили, че ще е по-полезен със своя богат опит в тренировките на вратарите. Така 60-годи??ният Велинов вече присъства на всяко занимание на представителния отбор и е неизменна компания на Георги Китанов и Слави Петров, като помага в работата на треньора на вратарите – ??вайло ??ванов. Джони замина заедно с тима за лагера в ??спания, а изкара и този в Сандански, което е показателно за новите му отговорности в ЦСКА.
В същото време „Тема Спорт” разбра, че завърналите се на „Армията” Янев и Манчев ще поемат част от функциите на Джони. Те ще гледат футболисти не само за първия отбор, но и за ??колата. Приоритет ще им е представителният тим и визити в чужбина, но ще бъдат изпращани и в страната, където да наблюдават обещаващи таланти. Манчев има добър поглед върху подрастващите, след като бе??е треньор в ??колата на ЦСКА от 2013-а до 2016-а.
Янев и Манчев отново са на работа при червените след година и половина прекъсване. Те се завърнаха официално в клуба през миналата седмица и вече действат по своите задачи. Двамата попадат в селекционното звено наред с главния мениджър Стойчо Стоилов и главния скаут Велизар Димитров. С Янев начело ЦСКА спечели Купата на България през 2016 г. А наскоро към тима отново се присъедини и третият човек в тогава??ния екип на Христо - ??вайло Петров-Пифа, който работи с вратарите в ??колата от 15- до 19-годи??на възраст.