Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Делото на Боевски  започва на 6 март

Делото на Боевски започва на 6 март

28-01-2012 Тема спорт

Ако докажат, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието, обяви олимпийският ??ампион

Гълъбин Боевски ще се изправи пред съда в Сао Пауло на 6 март. Тогава ще започне делото срещу него, като българинът е обвинен в трафик на кокаин. По последни и официални данни, количеството наркотик, което бе открито в тайници в неговите куфари, е 7,2 килограма, а не както бе съобщено в началото – 9. Странно или не, един от ключовите сведители, които биха оневинили олимпийския ни ??ампион, няма да бъде призован в съда. Става въпрос за фотографа на турнира, в който дъщерята на Гълъбин Сара участва. Според показанията на двамата, именно той ги е завел в мола, откъдето са били купени куфарите.
“Аз не съм муле или трафикант, а български олимпийски ??ампион, но ако докажат, че съм виновен, ще си изтърпя наказанието. Не искам да се правя на следовател – каквото има да се случи, ще се случи. Три месеца стоя без присъда и чакам. В началото си помислих, че ще започнат да правят някакво разследване и ще ме пуснат след няколко дни. Моето мнение е, че съм получил гре??ните куфари, станало е объркване. Ако някой се съмнява, че съм виновен, няма как да го убедя в обратното”, коментира ситуацията Боевски пред bTV.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар