Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

23-11-2019 Грациите готвят изненади  и нови съчетания за Токио

Грациите готвят изненади и нови съчетания за Токио

23-11-2019 Тема спорт

Над 5 хиляди в "Арена Армеец" видяха шоуто "Светът на златните момичета"

Индивидуалните ни гимнастички ще бъдат с изцяло нови съчетания на олимпийските игри в Токио догодина. Катрин Тасева, Невяна Владинова и Боряна Калейн ще се конкурират през пролетта и лятото за двете места, които България има на турнира. В последния момент, на база представянето им, ще стане ясно и коя ще отпадне от отбора за японската столица и най-големия форум през август месец.
"Почти всички нови съчетания са готови. Те ще са по-сложни от предишните. Смея да твърдя, че всички имаме интересни и различни съчетания. Очаквайте ги и тях скоро", каза Владинова след шоу спектакъла "Светът на златните момичета" в "Арена Армеец". Тя коментира и емоциите от поредното шоу, което изнасят с момичетата от националния отбор в различните градове, като в четвъртък то бе пред над 5 хиляди зрители. "Беше много емоционално, много приятни емоции. Много се радвам, че залата е пълна, защото ние наистина правим това от сърце, но и се раздаваме на килима. Това е много положителна енергия, всеки има нужда от такава. Радвам се, че има толкова много малки деца, които ни подражават".
Катрин Тасева пък допълни: "Абсолютно всичко ще бъде ново. Ако дори нещо от новите съчетания не се хареса, пак ще го сменим. Може би ще има изненади. Надявам се много да се хареса програмата, която сме подготвили за олимпиадата. Много се радваме на любовта на тези деца, получаваме много подаръци от тях. Това ни дава голям стимул да продължаваме още по-мотивирани за следващите състезания. Наравно с тези спектакли тренираме новите съчетания, които са готови. Не можем да кажем, че пречи. Кара ни да поддържаме форма в един нестандартен период, който е несъстезателен".
Участие в "Светът на златните момичета" взеха и едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас - Deеp Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, D2 и "Скандау". Шоуто беше открито от голямата българска актриса Цветана Манева, която определи гимнастичките ни като "живото злато на България".