Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

15-10-2012 Гонзо проговори - разкри защо е бил треньор за един ден на Локо Пд

Гонзо проговори - разкри защо е бил треньор за един ден на Локо Пд

15-10-2012 Тема спорт

Легендата на Левски Георги ??ванов обясни защо е бил треньор на Локомотив (Пловдив) само за един ден. Припомняме, че миналата седмица собственикът на клуба Веселин Маре??ки го представи на официална пресконференция, а на следващия ден Гонзо си събра багажа и напусна клуба.

"Оставам с добри чувства към всички в Локомотив (Пловдив). Нямам конфликт с Веселин Маре??ки. ??ма неща, които след една делова среща двама ду??и предпочитат да си останат между тях. Тръгнах си, защото имахме доста различия. Когато двама ду??и са на различни позиции, е много трудно да работят заедно. Не са обсъждани пари или подобни подробности по договора. Темата бе??е организационни и структурни въпроси по работата в клуба.

Лично аз мога да гарантирам само за себе си и своята работа. За да дава?? гаранции за успехи на цял клуб, трябва да види?? резултатите от процес, който е дело на много хора. Трябва първо да се осигурят необходимите условия за развитие на клуба, селекция и служителите да бъдат мотивирани.

Гаранциите понякога са плод на изли??ни думи, но главното са предпоставките за развитие и следователно - добро класиране. Да се нормализират нещата, това никога не зависи от един човек. Не мога да бъда разочарован, нормално е в тази професия да има разминавания. Може би неприятно се получи, че заради заетостта на г-н Маре??ки избързахме малко с представянето ми. Това не трябва??е да се случва. Но - успех на Локомотив", заяви Гонзо пред "Труд".

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар