Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Голям концерт за 70 години ЦСКА

Голям концерт за 70 години ЦСКА

21-04-2018 Тема спорт

ЦСКА ще проведе голям концерт на 5 май. Събитието ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски” и ще бъде открито от Йорданка Христова. Една от най-популярните ни естрадни певици е известен фен на отбора и ще изпълни химна на армейците. Музикалният акомпанимент пък ще бъде осигурен от специален оркестър, чието участие се пази в тайна. В концерта ще се включи и друга група, най-вероятно рок банда, която също ще забие за празника на червените. „Тема Спорт” съобщи преди повече от 2 месеца, че се подготвя концерт за юбилея, а сред обсъжданите имена за изпълнители са били Слави Трифонов, както и световноизвестна рок група.
От ЦСКА вече обявиха, че събитията на „Васил Левски” на 5 май ще стартират в 18:00 часа, като 400 спортисти на армейците ще бъдат наградени със специални медали. Не е изключено обаче програмата на националния стадион да започне по-рано, за да приключи преди двубоя с Лудогорец, който е от 20:00 часа.
Събитията по повод 70-годи??нината стартират още в 10:00 часа, но на „Армията”. Там ще има редица интересни прояви, сред които турнир за феновете и бирен фест. Клубът събира и всички свои ветерани на празничен обяд на стадиона. Големите фигури от футболната история на ЦСКА са очаквани от 10:00 часа на „Армията”, а в 12:00 ще се проведе и банкетът в тяхна чест в ресторанта. От чужбина се очаква да пристигнат Цветан Йончев и Никола Радлев, които живеят съответно в САЩ и Австрия. Много е възможно на събитията на стадион „Васил Левски” да присъства и Димитър Бербатов. Присъствие са обещали и още десетки важни фигури, носили червения екип.