Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Арда Кърджали Черно море Славия Берое ФК ЦСКА 1948 Сф Ботев Враца Монтана Ботев Пловдив Етър Царско село Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан Интер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Голяма фен организация на  червените с остра позиция

Голяма фен организация на червените с остра позиция

23-07-2019 Тема спорт

Въпросите ни са риторични и всички знаем верния отговор - Стойкас Стоилкас

Негативните настроения сред привържениците на ЦСКА срещу Стойчо Стоилов все повече нарастват. Форумите и червените Фейсбук групи са пълни с мнения срещу него.
Феновете на ЦСКА от една от най-големите организации "Офендърс" излязоха с остра позиция на своята страница във Фейсбук. Ето какво написаха от фракцията:
"Искаме да обърнем внимание на това, че следващите редове разкриват единствено и само нашата лична позиция като група, участваща заедно с останалите момчета в организацията и представянето на "Сектор Г" като ултра трибуна.
Казват, че утрото било по-мъдро от вечерта, само че очевидно при нас в ЦСКА тази всеизвестна максима не важи. Няма да коментираме в детайли ръководното решение относно новия (?) старши треньор на отбора, тъй като това е просто капка в морето и едно от многото малки камъчета, които "преобърнаха каруцата". Искаме по-скоро да стигнем до воденичния камък, който я е затиснал отстрани в канавката и не й позволява да върви напред.
Знаем кои са собствениците ни и кой осигурява бюджета на любимия клуб. Но също така знаем и кой ръководи всекидневните операции и дела на отбора, които формират и изграждат структурата му и очевидно неправилното му функциониране. В този ред на мисли се чудим дали не е по-добре същият този някой да наблегне на любимия си мотокрос и да остави футбола на хора, които всъщност го разбират и могат да ръководят клуб от калибъра на ЦСКА?
Що се касае до селекцията, надали Стойчо Атанасов или Божидар са виновни изцяло за цялостното ни представяне, те просто толкова си могат. Правилният въпрос е кой продължава въпреки очеизвадната им футболна немощ да ги налага в титулярния ни отбор?
Кой определя селекцията и кой привлича сезон след сезон нови и нови "звезди", които предпочитат да играят ФИФА или да си почиват след тежки 30 минути срещу футболния колос Титоград, вместо да вложат 100% от себе си в тренировъчния процес? Въпросите са риторични и всички знаем верния отговор - Стойкас Стоилкас.
След мача с Черно море именно той в обширно интервю сподели, че феновете не трябвало да решават кой да играе и кой не. Ами очевидно трябва, след като вие не можете да прецените кой можем да извикаме на Спортна София за 6 срещу 6 и кой отговаря на нивото на гранд като ЦСКА. И след като преспахте и матирахте с поредния гросмайсторски управленски ход, може би трябва да се замислим дали да не решаваме вместо кой да играе кой да седи в ложите на „Армията”?
За последните години Гриша Ганчев се е доказал като мъжкар с директното си поведение, срещите и диалозите, които сме водили на тях. Разбираме, че работи с доверени хора, тъй като в тресавището, наречено български футбол, освен пиявици плуват и много други нечистоплътни създания. Но дали не е дошло времето да преосмисли малко стратегията си занапред, тъй като в момента очевидно тя не работи? Дали не е време да излезем от зоната на комфорт? Според нас е.
Царската корона е тежка и затова не всеки има възможностите и нужния капацитет да я носи. ЦСКА е безпрецедентен за нашата страна клуб, в който победата, борбата и постоянната доминация са сложени на пиедестал и Червена България иска да вижда точно тези неща. За осъществяването им са нужни работеща структура и можещи хора, които разбират величината на мястото, на което са попаднали. Иначе ще продължим със "старата песен на нов глас"...
А на нас вече не ни се пее”.
____________________________
Лидер на „Сектор Г“:
Стоилов, ЦСКА
не ти е Литекс

Един от лидерите на „Сектор Г" Росен Петров-Животното отговори на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който обяви, че феновете не могат да определят кой футболист да играе. Стоилов направи коментара във връзка със смяната на Стойчо Атанасов срещу Черно море още преди края на първото полувреме.
Животното написа коментар във Фейсбук по повод изказването на главния мениджър:
„Ние не сме можели да решаваме кой футболист да играе. Ок, а ти кой си, за да решаваш? Доколкото видях, треньорът направи смяната, или на теб не ти харесва, защото си решил друго. ЦСКА не ти е Литекс, Стоилов”, гласеше публикацията на Росен Петров-Животното.
________________
МНЕНИЯ

Във Фейсбук групата на фракцията „Офендърс” има куп коментари, насочени срещу Стойчо Стоилов. Ето част от тях:

Veselin Kostov: Добре, че секторите А и В подеха, че просто не се търпи поредна година един и същи филм да гледаме! Ако искаме ЦСКА да запази корените и харизмата си, трябва да се знае - на този стадион или се справяш, или си заминаваш! Стойкас, ти справяш ли се?!

Калин Цветанов: Стоилов доказа, че изобщо не знае къде е в момента. Има куп грешни решения. Иначе по-добър от Гриша Ганчев не виждам на този етап.

Kiril Iliev: Стоилов вече поредна година се проваля като ръководител. Гришата ако не го махне, провалите ще продължават!

Димитър Златинов: Вън Стойчо Стоилов от ЦСКА.

Stefan Nedelchev: Много точна позиция! Докога ще търпим Стойкас Стоилас? Колко още трансферни прозореца ще осере този, за да се разбере, че трябват промени на по-високо ниво, а не само да се сменят треньори през два месеца. Методи Томанов е свободен. Него защо никой не го търси?

Kamacho Shekirov: Аз не знам някой да се разграничава от написаното. Всички тук са на едно мнение.

Кристиян Димитров: А дали Стойчо не реди състава и затова да се хваща за главата след смяната на Стойчо Атанасов?

Martin Andonov: Мнението на всеки здравомислещ фен на ЦСКА! Стоилов се е самозабравил!

Venci Petrunov: Единствения вариант да изгоним Стоилов е в нашите ръце и нашия глас. Тоя човек не е за този отбор, такива селекции да си прави у Ловеч.

Петър Божинов: Подкрепям с две ръце! Тоя рижия СтоилOFF винаги ми е бил много анти-конти. Нито веднъж не е излязъл с адекватно решение и аргументация на даден проблем. Всяка негова реплика започва с няколко секундно "Ааааааа" или "Ъъъъъъъ" и последваща неадекватна глупост. Този човек определено няма място по високите етажи на ст. "Българска армия" и под негово ръководство нищо позитивно не ни очаква!

Костадин Асенов: Стойкас Стоилас още си мисли, че ЦСКА е Литекс! Да ама НЕ! Или да влиза в правия път на управление, или да хваща прекия път за Ловеч! Омръзна ни от некадърници, които бълват само глупости и сляпо вярват, че червена България ще търпи повече!

Ilian Rusev: Правилно му се иска оставката. Не е за ЦСКА.