Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

15-02-2016 В Черно море си поеха глътка въздух

В Черно море си поеха глътка въздух

15-02-2016 Хари ЛАТ??ФЯН


Ситуацията в Черно море изглежда е напът да се стабилизира, или поне дотолкова, доколкото е възможно предвид финансовото положение на клуба. След изминалите бурни два дни, в които моряците стигнаха до дъното и буквално се бяха разпуснали, сега въздухът в отбора става значително по-свеж и чист. Серията от проведени разговори по оста клуб - федерация - министерство вече дава резултат.
„Тема Спорт“ научи, че днес ще има положителна развръзка относно финансирането на тима до края на сезона. Това ще се случи вследствие на поисканата и в резултат на това дадена писмена оставка на Симеон Варчев. Директорът на моряците бе призован да се оттегли в нотариално заверена форма, след като миналия месец го направи със съобщение до медиите. Той самият призна, че няма никаква пречка да завери писмено оставката си. „Няма проблем. Ако това ще помогне за спасяването на клуба, вече може да се счита за сторено. Каквото изискат от мен, ще го направя“, сподели легендата.
На 10 март ще се проведе дългоочакваното Общо събрание на клуба, на което трябва да бъде избрано ново ръководство. То от своя страна ще извър??и одит, за да се официализират окончателно задълженията, които са натрупани до този момент. По първоначални данни става въпрос за около 100 хиляди лева към НАП, за които има писмено споразумение за разсрочване. Според различни източници има дължими няколко заплати на настоящи играчи, както и на напуснали такива, но размерът не е упоменат.