Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой В Ботев отказват да си намалят заплатите

В Ботев отказват да си намалят заплатите

26-01-2015 Румен НЕДЕЛЕВ

??р??ак, Стаховяк и Момчил Цветанов най-категорични в намеренията си

Футболисти на Ботев Пловдив чиито договори изтичат през лятото твърдо отказват да намалят заплатите си, разбра „Тема Спорт“. Най-активни в намеренията си са двамата чужденци – Адам Стаховяк и Томас ??р??ак. Момчил Цветанов също не е особено съгласен с предложената мярка от страна на ръководството. ?? тримата не играха в първата контрола с Берое, която изгледаха от кафенето на базата в Коматево, а не от ложите на стадиона.
Клубът вече е започнал преговори с тях и още няколко играчи – Йордан Христов, Мариян Огнянов, ??ван Цветков и Пламен Николов. Засега единствено ветерана Цветков е дал своето принципни съгласие да преподпи??е при занижени условия. Контрактите на всички изтичат през лятото.
Миналото лято ??р??ак и Стаховяк са имали добри предложения от чужбина, но ??ефовете не са били доволни от парите, които са били предлагани за двамата. Отделно, важна роля за тяхното оставане при канарчетата има??е бив??ия наставник Велислав Вуцов, който ги убеди да продължат да са част от тима. Според запознати обаче те и през лятото не са намалили възнагражденията си въпреки тавана от 3000 евро. Според plovdivderby.com ??р??ак взима по 9 хиляди евро на месец, а Стаховяк по 5000. В момента ръководството на жълто-черните е склонно да продаде двамата и за по 30 – 40 хиляди евро само и само да не плаща високите им заплати и през пролетта.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар