Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

08-01-2016 Владо Николов сложи окончателен край с националния

Владо Николов сложи окончателен край с националния

08-01-2016 Тема спорт

Владимир Николов приключи с националния отбор. Последната среща от олимпийската квалификация на лъвовете срещу Франция бе последна за ветерана, тъй като тимът изгуби ??ансове за класиране напред в турнира.
„Моето бъдеще в националния отбор... е моето минало. Ако нещата се развият логично, започва нов олимпийски цикъл и Пламен трябва да готви един нов отбор за олимпиадата в Токио. За мен мачът срещу Франция бе??е последен”, сподели 38-годи??ният диагонал, който така и не влезе в игра срещу европейските ??ампиони.
Той добави, че за новия цикъл липсата му няма да се усети, тъй като ще бъде заместен от достатъчно добри волейболисти, които да поддържат неговото ниво. „Никога не сме имали стра??но много играчи, винаги сме имали малко, но на високо ниво. Когато Цецо се оправи, моята липса от спортно-техническо естество няма да се усеща изобщо. Ники Учиков също е готов, той не е много млад, но може да даде още. В следващите 4 години ще може да помогне на отбора. ??дват и някои интересни младежи, първият, който ми идва на ум, е Жани Желязков. Затова не се притеснявам за поста диагонал“, завър??и капитанът.