Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

15-11-2015 Владо Николов:  Ужасно е да си в град, в който в момента се пролива кръв

Владо Николов: Ужасно е да си в град, в който в момента се пролива кръв

15-11-2015 Тема спорт

Стискаме палци Париж и Франция по-бързо да превъзмогнат ко??мара

Капитанът на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов и либерото Владислав ??ванов бяха в Париж, заедно със своя Лион във вечерта, когато адът се разтвори върху френската столица. За щастие хотелът, в който се намираха българите, бе далеч от епицентъра на събитията. Въпреки това, както волейболистите ни, така и техните съотборници не са мигнали нито за секунда и са проследили всичко, което се е случвало, пред телевизорите в своите стаи.
„Слава Богу хотелът ни е далеч от събитията. Въпреки това сме част от ужаса. Естествено, че цяла нощ не сме спали. Но и никой в Париж не е спал. Стра??но е. Пищят линейки, полицейски коли. Непрекъснато сме пред телевизорите. Ужасно е да знае??, че си в град, в който в момента се пролива кръв. Да убие?? 150 човека без да ти мигне окото е чудовищно. Моите съотборници също са стресирани. Съпругата ми Мая и синовете са добре, те са си в Лион. Естествено, че са притеснени, и те не са спали цяла нощ, с Мая бяхме непрекъснато на телефона”, разказа Николов пред „7 дни волейбол”.
Лион трябва??е да се противопостави на Пари Волей в двубой от поредния кръг на местното първенство. След случилото се обаче, съвсем логично от федерацията отложиха всички срещи, а Николов, ??ванов и останалата част от тима още вчера по обед напуснаха Париж, за да се приберат при семействата си. Другите българи във френския ??ампионат – Стойко Ненчев (Поатие) и Даниел Петров (Сет) също нямаха мачове. Това се отнася и за Гергана Димитрова (Кан) и Мира Тодорова (Льо Кане).
Вчера Николов написа на фейсбук страницата си: „ТОВА Е ЧУДОВ??ЩНО! Единственото, което ме успокоява е, че около мен са само спортни хора. А спортът и по-точно волейболът не могат да отгледат или създадат терористи! ДА УСПОКОЯ ВС??ЧК??! С ада??а (Владо ??ванов) сме добре, даже стигнахме и до обяда! Отмениха ни мача, така, че рано към Лион! ?? стискаме палци Париж и Франция по-бързо да превъзмогнат ко??мара!”.