Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

28-02-2013 Венци Стефанов: Тези от Орлов мост трябва да отидат пред БФС да протестират

Венци Стефанов: Тези от Орлов мост трябва да отидат пред БФС да протестират

28-02-2013 Тема спорт

Спортно-техническата комисия към БФС след двучасово заседание по случая Мирослав Антонов отсъди в негова вреда и той няма да може да получи картотека в Славия. По този начин комисията прецени, че в случая правото е на страната на Лудогорец в спора с "белите" за правата на футболиста. Преди няколко дни Арбитражната комисия върна случая "Антонов" за преразглеждане в СТК и по-точно мотивите, с които договорът е прекратен. Ре??ението на дне??ното заседание на практика означава, че мотивите, с които е разтрогнат договора не са достатъчно основание за прекратяването му.

Това ре??ение на комисията разгневи боса на Славия Венци Стефанов, който изчака пред Заседателната зала ре??ението на комисията.

На излизане от канцелариите на стадион „Васил Левски“ по стълбите Венци Стефанов се провикна към чакащите отвън журналисти: „Снимайте ги тези подлоги. Получили са нареждане от Киро Фалкона. Тези от Орлов мост трябва да отидат пред БФС да протестират заради всичките им безобразия. Няма да оставя така нещата, ще извадя на показ едни бордера, които са им изпращани, но първо ще ги дам на съда, а после на вас журналистите“, закани се гневният Венци Стефанов.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар