Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Венци Стефанов: Мариян Христов е отправил смъртни заплахи към Петков

Венци Стефанов: Мариян Христов е отправил смъртни заплахи към Петков

27-05-2013 Росен АНГЕЛОВ

Четири години властта е в тях и парите също и не могат да станат ??ампиони

Босът на Славия Венцеслав Стефанов разкри пред „Тема Спорт“, че не само фенове на Левски са отправяли заплахи към вратаря Георги Петков и стар??и треньора Велислав Вуцов.
„Мариян Христов е крещял към Го??о Петков още на терена – „ти си вече мъртъв“, „ти си свър??ен“. Райко Якимов (б.а. - администратор на сините) също е скачал срещу него с думите – „как посмя“, „ти какво си мисли??“. ??зобщо отвратително на ента степен. Никога не съм допускал, че на „Герена“ могат да стигнат до там. Уважвал съм ги като хора, но това е върхът на всичко. То не бе??е отбора на народа… едва ли не те ре??ават всичко в тази държава. ??звинявайте, но ние сме Славия. Слънцето грее еднакво за всички, както и Господ е един за всички, а не е от Левски. Бе??е много долно и идиотско“, коментира президентът на белите.
„Чак не ман ми се обаждаха някакви гниди да ме запла??ват. По гробищата ме пращаха и какви ле не други простотии“, добави Стефанов.
„Четири години властта е в тях и парите също и не могат да станат ??ампиони. Прочуха се. Аз предупредих Левски още преди??ната седмица, че не са хванали рибата, да не слагат тигана. ??збързаха. Даже и купата занесли на „Герена“. Чакайте бе! Славия сто години е ре??авал българското първенство. Футболът не започва, а и няма да свър??и с тях“, каза още босът на Славия.
„Съжалявам за един досточен човек в Левски, който е получил сърдечна криза – Баждеков. Може би той единствен си гледа работата и го е изживял наистина като левскар. Това все пак е една игра. Вината е единствено и само в Левски, а те я търсят съвсем другъде“, каза още Стефанов. За това взел ли е Славия пари от Лудогорец, за да скочи на „Герена“ той заяви:
„Първо, не сме разговаряли изобщо с Лудогорец на темата финанси. Вие много добре знаете, че с Домусичев не сме в много добри отно??ения. Всичко това бе??е една добра стратегия на ръководството на Левски, за да нажежават обстановката. Едва ли не някой се изправял с милиони срещу тях и че те са сами срещу всички. Славия, ако има??е половината от техните пари и влияние до сега никой не може??е да ни свали от ??ампионската титла“, каза още президентът на белите.
„Надявам се с това равенство да сме се извинили поне малко пред феновете за слабия сезон“, завър??и Венци Стефанов.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар