Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-05-2013 Венци Стефанов: Киро Домусчиев само почерпи

Венци Стефанов: Киро Домусчиев само почерпи

29-05-2013 Тема спорт

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че не е получил никакви пари от Лудогорец за сензационното равенство с Левски в последния кръг на ??ампионата. ??менно точката, която "белите" взеха на "Герена" ре??и първенството в полза на "орлите". "Не, не сме взели никакви пари от Лудогорец. Киро само почерпи. Аз пи??а оценка "3" на сезона на Славия. Явно сгре??их, като си мислех, че на 100-годи??нината трябва да заложим на опитни футболисти. Аз съм радетел да се дава път на младите. Треньорският щаб остава в Славия и ще продължава да работи", заяви босът на "белите".

"Много истории от Агата Кристи се изписаха преди мача с Левски. Аз сега да тръгна ли да казвам като колегата Тодор Батков, че Славия играе срещу всички, че само ние сме честни. След мача с Лудогорец той каза нещо за Господ. Явно Батков си говори с някакви небесни сили и си вярва. Всички спортове са цъфнали и вързали, та само футболът е зле. Добре че ни има такива като мен дето си даваме парите, та да ни разнасяте като прани гащи из вестниците", добави в типичния си стил Стефанов.

"Ако бяха сложили да свири мача с Левски Шуменския изпълнител, аз щях да извадя отбора. По-добре Батков да бе??е свирил. Айде не Батков, щото той няма да може, ама Мариян Христов да бе??е взел свирката тогава. ??ли Топузаков. Единствено Момчил Врайков ми е искал пари. Навремето ми иска??е 5 хиляди лева. Минало-бе??ело. Лудогорец са ни дали 270 000 евро? Айде бе! А??колсун. Ако ми бяха предложили пари, щях да ги взема. Колко ли? Всички! Колкото дават, всичко щях да взема. Няма нужда да ми дават никакви пари, за да скоча на Левски. Ако един футболист не иска да скочи срещу Левски, то той не е за футболист, а за чистач на тоалетни. Ако дадат половин милион, ще събера журналистите и ще дам банкет с парите на Домусчиев. Обещавам", продължи първият човек в най-стария столичен клуб.

"Видях Левски и ЦСКА какви дърводелци докараха за големи пари, които на??ите футболисти ще ги прескачат трупе??ката. Аз не съм спрял за трансфер футболист на Славия за толкова години. ??ма ли оферта, не спирам никого. Никога. Здравко Лазаров вече е в политиката човекът. Не се смейте, за да не му чукате на вратата след време. Новият министър на спорта? Жената е професор, а не дърводелец. Сигурен съм, че тя ще навлезе бързо в материала. ??ма известни имена, които обаче не стават за тая работа. Според мен е страхотно престъпление, че българският футбол не получава отчисления от спортното министерство и спортния тотализатор", каза още Венци Стефанов.

"След мача с Левски има??е заплахи и към мен, и към Вили Вуцов, и към Го??о Петков. Мариян Христов се държа ло??о и обижда??е след мача. А навремето яде бял хляб в Славия. Взехме го дърводелец, прескача??е трамвайните линии. Публиката вика??е на Кано Коцев да го маха. После игра голям футбол зад граница, жив и здрав да е. Както и да е", довери още Стефанов.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар