Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

29-04-2011 Венци Стефанов: Да съборим секторите Б и Г

Венци Стефанов: Да съборим секторите Б и Г

29-04-2011 Тема Спорт

Президентът на Славия Венцислав Стефанов разясни какви подобрения иска да се направят на стадиона на белите, като идеята е два от секторите да бъдат изградени изцяло на ново, а другите два да се обновят.

“Трябва да се съборят изцяло секторите Б и Г, да се ремонтира сектор В, а в сектор А да се направят специални помещения, като тези за работа на журналистите, да се изградят връзки, да има интернет, за да може да се работи нормално. В тези 22 години, ние от 18 години сме в Славия, сега за първи път държавата е готова да помогне. Наистина е готова да помогне, иска да направи нещо“, каза Стефанов.

“Някои хора веднага видяха това, което се случва и ре??иха, че това им пречи. Затова например за стадион Раковски видях една лекоатлетка да я снимат как тренира там, а един час след това бе??е със същите дрехи в мола. Ясно е как се тренира на стадион Раковски и какви високи спортни постижения се готвят там. Христо Амбукели е добър мой приятел, но стадион Септември в момента е едно пасище.”

“Ние ре??ихме, че така е най-добре да се случи, тъй като държавата няма да трябва да дава пари, които биха били взети от друго място - от пенсии, или от нещо друго, но в същото време държавата може да ни помогне. Правилно е да се разговаря, не да изкарваме хиляди хора и да се протестира”, каза още Венци Стефанов.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар