Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Вегетарианец, който свири на пиано

Вегетарианец, който свири на пиано

21-12-2010 Тема спорт


Спортистите с универсални качества като Михаил Александров са рядкост. Това важи най-вече за плувците, които, извадени на су??ата, губят кординация. Ми??о обаче е изключение - отдават му се баскетболът, волейболът, ските, сърфът... Дори релаксацията за него е спорт, най-вече с фрийзби по парковете. Прави го дори, когато плува по 15 км.
Доскоро, верен на религията си - тази на Адвентистите от седмия ден, той не плува??е в събота. Целите обаче го промениха отчасти. Сред чудатостите му е, че е и вегетарианец. Дори не е вкусвал месо.
Допреди седем години свире??е на пиано по пет пъти седмично под ръководството на двама учители. Чете и досега с удоволствие детски книжки. Любими са му тези за Пинокио и Робин Худ, но се прехласва най-вече по фантастиката и биографиите на известни исторически личности.


Коментари

напиши коментар

Напиши коментар