Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

19-03-2014 Ботев започна с уволненията на ръководни фактори

Ботев започна с уволненията на ръководни фактори

19-03-2014 Тема спорт

Ръководството на Ботев Пд направи няколко промени в управленската структура на клуба. Босовете са провели ??звънредно общо събрание, на което са били освободени двама от членовете на съвета - Марин Бакалов и Емил Тиберов. Председателят на съвета на директорите Юли Попов също e освободен от заемания от него пост.

Любопитното е, че в управлението на Ботев Пд влиза ??ван Джиджев, който е президент на баскетболния клуб Левски и член на УС на Българската федерация по баскетбол.

Ето и съобщението в официалния сайт на клуба:

Във връзка с необходимостта от допълнителни мерки за организационното укрепване на ПФК Ботев се проведоха извънредно общо събрание на акционерите и заседание на съвета на директорите на ПФК Ботев АД.

??звър??ени са следните персонални промени:

Освободени са като членове на съвета на директорите Марин Бакалов и Емил Тиберов.

??збрани са за членове на съвета на директорите Бисер Лазов и ??ван Джиджев.

Освободен е като председател на съвета на директорите Юли Попов, за председател на съвета на директорите е избран ??ван Джиджев.

??ван Джиджев е роден в Пловдив. Завър??ил е гимназия с преподаване на руски език „??ван Вазов“, а след това Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работил е като съветник в Министерския съвет и в редица международни компании. През последните десет години е изпълнителен директор на Велдер Груп - компании, специализирани в разработка и управление на инвестиционни проекти. От 2009 година е президент на Баскетболен клуб„Левски“. Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол.

Направените промени, имат за цел да доразвият възможностите за бъдещия просперитет на клуба и заемането на полагащите му се позиции в Националното първенството, Купата на България и класиране за лига Европа.

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар