Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

19-05-2018 Босът на Ботев Враца:  Гоним промоцията на  терена, не по друг начин

Босът на Ботев Враца: Гоним промоцията на терена, не по друг начин

19-05-2018 Тема спорт

Президентът на Ботев Враца и кмет на града Калин Каменов също изрази своето възмущение от информациите, че Монтана няма да се напъва в дне??ното дерби.
„В момента сме на първото място и момчетата са мотивирани. Въпреки трудностите и контузиите сме готови. Един отбор се проявява истински тъкмо в такива мигове. Вярвам, че можем да направим тази финална крачка”, коментира Каменов пред Спортно ??оу „Гонг“.
„Момчетата ще бъдат амбицирани да покажат, че са най-заслужилите за директна промоция. Относно информациите, ще кажа само, че това е жалък опит на онези, които вярват, че така може да се влияе на футболната игра. Всичко трябва да се ре??ава на терена. Така се печелят мачове, такава е моята философия. Враца е един от футболните градове и отбори, който под мое ръководство се старае да се бори мъжки и с достойнство. Един отбор, ако иска да има авторитет, ще го прави с футболната игра, а не по друг начин”, каза Каменов.
„Да се стреми?? да бъде?? в челото е стресиращо. ??махме и слаби моменти през сезона, когато ми минава??е мисълта за уволнение на треньори или футболисти. На??ата философия обаче сочи, че в трудните моменти това е гре??ното ре??ение. След злополучния мач срещу Созопол ние се постарахме да вдъхнем увереност на отбора и треньорите. ??ма една българска поговорка – който го е страх от мечки, не ходи в гората. Когато един треньор се е справил със ситуацията, трябва??е да му се даде ??анс. Са??о Ангелов иска??е да подаде оставка след мача със Созопол, да поеме своята отговорност. Ние постъпихме точно по обратния на обичайния начин – гласувахме му доверие. Чове??ко е да се гре??и, но също така е чове??ко да се прощава. Надявам се утре (б.а. – днес) да се поздравим с победа и цялата футболна общественост във Враца да празнува с титлата от Втора лига”, завър??и Каменов.