Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

12-01-2020 Бой в Спартак Варна

Бой в Спартак Варна

12-01-2020 Тема спорт

Привърженик на Спартак Варна е потърсил физическа саморазправа с член на УС на клуба.
Грозната сцена се разигра по време на вчерашната контрола на първия тим на соколите с юношите младша възраст (17 г.) на клуба. Проверката завърши 1:1. Резултатът откри след почивката Тугай Неджет, който е на проби при мъжете, а малко по-късно Виктор Върбанов от юношите изравни. В края Върбанов изтърва сам срещу вратаря.
Ръководството на Спартак пусна декларация на официалната страница на клуба във Фейсбук.
„По време на двустранната игра между представителния тим и юношите, член на УС и ръководството на ФК Спартак Варна е бил нападнат от фен на клуба. Това не е първият подобен инцидент с длъжностни лица от клуба, като това с нищо не допринася Спартак да работи и да се развива в правилна посока. Далеч сме от мисълта, че сме перфектни и безгрешни, но даваме всичко, за да го има Спартак, въпреки недостатъчния бюджет и младия колектив. Не може да допуснем хора от ръководството да бъдат възпрепятствани физически да си вършат задълженията. Това беше и основният мотив, заради който на Общото събрание на клуба на 3 януари подадохме оставки, а именно липсата на нормална работна среда. В подобна среда на изкуствено създавано напрежение е невъзможно да се работи добре и това е видно по резултатите. Заявяваме, че от тук насетне всякакви твърдения, че това ръководство е имало спокойствие в периода, в който е ръководило клуба, са нелепи и безпочвени, защото днес (б.а. – вчера) ясно се видя пред очите на всички в колко агресивна и отровна атмосфера работим. Затова за пореден път призоваваме всички онези, които имат претенции и виждания как да се управлява клубът, да излязат от сенките и да се кандидатират на следващото ОС“, написаха от Спартак.