Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

07-07-2019 Бодуров: Готови сме на 80 процента

Бодуров: Готови сме на 80 процента

07-07-2019 Тема спорт

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров говори след контролата с Вихрен.
„Ще видим в мача с Титоград дали сме готови. Не сме на сто процента, но на около 80. Ако преминем успешно първия съперник, след това би трябвало да сме готови напълно. В по-следващите мачове ще имаме нужда от всичко от себе си, за да продължим напред. Не е моя работа да коментирам къде сме най-добри и най-слаби. Треньорите решават, аз не бива да говоря по тази тема”, каза Бодуров.
„Не мисля, че някой може да си помисли, че подценяваме Титоград. Едно такова нещо ще ни коства доста скъпо. Задължени сме да минем първия съперник. Вторият е по-сериозен. Черногорците не са толкова страшни, но... Те са здрав отбор, корави физически. Играл съм срещу тази нация. Ако не подходиш сериозно, ще си изпатиш. Но би трябвало ние да излезем крайни победители. Сега ще гледаме видео, ще се запознаем по-детайлно. Треньорите ще ни сведат информацията, те вече знаят необходимото”, допълни Бодуров.
„Чувстваме се добре с новите. Те са работоспособни момчета. Влагат се във всяка тренировка, не се пестят - имаме нужда от такива футболисти. Доволни сме от всички, а и те са доволни от начина, по който ги приехме. Надявам се съвместно да направим силен сезон и да вдигаме някой трофей, който е толкова дългоочакван. Новите се вписват в концепцията на ЦСКА. Част от тях са по-технични, придават друга сила на отбора. Някои са с по-силни характери, други с по-нормални, но определено пасват на отбора ни”, каза още Бодуров.