Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Боби храни съдиите с боб

Боби храни съдиите с боб

18-02-2011 Тема спорт

Президентът на БФС Борислав Михайлов взе малко по-различни мерки, за да вкара в правия път българските съдии. Силно разгневен от поредицата скандали, в които се забъркаха реферите напоследък, той е ре??ил да спре глезотиите, с които някои са свикнали. Един от способите за това е новият режим на хранене. "Блиц" разкри, че на провеждащия се от няколко дни семинар в Сливен основното в менюто за съдиите било боб с наденица.
"Преди ни хранеха само с пържоли, но сега вече не е така. Наблягаме на боб с наденица, но какво да се прави!? Така са ре??или в БФС, така са направили", споделиха част от съдиите.
Те обаче допълниха, че условията, в които са настанени, са повече от добри. Семинарът и тестовете минават под Сините камъни, а почивката и възстановяването са в хотела на Йордан Лечков до стадион "Хаджи Димитър".

Коментари

напиши коментар

Напиши коментар