Лудогорец ЦСКА Левски Локомотив Пловдив Литекс Черно море Славия Берое Верея Локомотив София Хасково Ботев Пловдив Челси Манчестър Юнайтед Ливърпул Реал Мадрид Атлетико Мадрид Барсeлона Милан ??нтер Ювентус Рома

Контакти

в днешния брой Боби се упла??и от битката с Любо

Боби се упла??и от битката с Любо

13-01-2018 Тема спорт

Опитват да елиминират Пенев от изборите за
нов президент с точка „конфликт на интереси“

Кандидатът за президент на БФС Любослав Пенев сериозно е притеснил настоящия ??еф Борислав Михайлов. Затова Боби и Ко вече търсят начини да елиминират Ел Голеадор и да не допуснат за гласуване кандидатурата му на 16 февруари.
Вчера излезе съобщение на Комисията за подготовка на Конгреса на БФС с председател Йордан Лечков. На нейно заседание са били приети „права за издигане и регистриране на кандидати“. Документите на желаещите да оглавят футбола се подават от 15 януари до 1 февруари.
Пенев може да бъде ударен по разпоредбата, че трябва да предостави „Декларация (по образец) от кандидата за президент на БФС за конфликт на интереси в системата на БФС (получава се от деловодството)“. Както е известно, Любо съди футболния съюз.
Страхът на Боби и компания се издава и от това, че резултатите кой е допуснат за участие ще бъдат оповестени на самия конгрес, но не и по-рано.
От екипа на Любо обаче са убедени, че точката „конфликт на интереси” не може да го спре от участие в изборите за нов президент.